Worker
Twoje prawdziwe imię: Szymon
Napisz coś o sobie: Lubie pograć w dobra gierke przez neta, słuchać dobrej muzy,wyskoczyc na piwko z kumplami itp.
Nick w grze: Roman Giertych
Jak długo grasz w Savage?: okolo z pol roku
W jakich clanach byłeś?: nie bylem w zadnym a szukam tylko polskiego
Bestie czy ludzie?: na pierwsze podejscie ludzie byli banalni ale z czasem tylko bestie bestie i bestie dobrzy gracze nie umieraja nimi ) ale niestety ja jeszcze padam sobie xd
Twoje najlepsze staty: hmm staty ? jezeli chodzi o liste koncowa to to trafiam sie raz to tu raz tam czasami w paru nie jestes dobrym commanderem bo nim nie gram
Ile godzin dziennie grasz w Savage?: minimalnie 2 godzinki dziennie do 8 maksymalnie
Twój ulubiony serwer?: nie mam ulubionego servera
Mam nadzieje że rozpatrzycie pozytywnie moje podanie.
Ostatnio edytowany przez Roman Giertych (2008-08-05 22:22:10)
Worker
Jak to przyjeliscie ;> pierwszy raz o tym slysze Pozdrawiam
Administrator
nie wiem ocb ale na poczatku w tym podaniu bylo:
nick w grze:Adiik.pl
a jego juz przyejlismy chyba nie?
teraz jest zmienione na roman giertych.
f2
Worker
Myślę że JinX wam dobrze powie jak gram ))
dobrze gra no potrafi w miare zabijac w zamieszaniu ze statami gonil ładnie, ale jakos jak bylo 1 vs 1 to latwo ginales albo pamietam tylko jedna sytuacje
, ale jesli chodzi o gre zespolowa to mysle ze sie sprawdzisz
, wec masz ode mnie F1, ale musze Cie zasmucic
ze cw sie nie spodziewaj predko a treningi, hmmm moze bylo z 6 przez powiedzmy rok Shine, wiec jak masz pomysl w tych kwestiach to udzielaj sie
dodam ze zdanie Teta wplynelo na moja decyzje, bo jeszcze bym z Toba pogral ale ze osoba z takim doswiadczeniem daje Ci f1 to sobie badz:) shine members
oczywscie jak reszta sie zgodzi
Worker
Na servach gram roznych nie przywiazuje wiekszej wagi co do serva a co do mojego nicka zawsze sie czepiaja wszyscy ale dajcie spokoj jest przynajmniej orginalny )
Administrator
Worker
jestem ciekawy czy moja sprawa dalej sie toczy;)?