Twoje prawdziwe imię: Maciek
Napisz coś o sobie: lubie zgarniac snieg z chodnikow i czasem swedza mnie zeby.
Nick w grze: Husiaty
Jak długo grasz w Savage?: 2 lata z przerwami rocznymi
W jakich clanach byłeś?: Brak
Bestie czy ludzie?: ludzie
Twoje najlepsze staty: ... cos jak 22/9? nie pamietam tego juz... czasem nawet mniej deathow, marksman bow robi swoje
Ile godzin dziennie grasz w Savage?: 2... 2,5? a teraz wakacje, niedlugo wyjezdzam
Twój ulubiony serwer?: Multiplay.com (1,2,3 albo 4)
Hehe znam cię ale nie przyglądałem sie grze.Czemu swędzą Cię żeby co ?
Wpadnij czasem na hl(E) napewno mnie znajdziesz.
Ostatnio edytowany przez Prince (2008-07-06 10:19:40)
Administrator
wlasnie jak mowie ze macie byc cicho to cicho byc a nie dalej piepszysz bzdury!!!!
no ja tez jestem na f1, bo przynajmniej z tego co slyszalem Husiaty stara sie szkolic niektorych graczy np Radka, i ogolnie w miare ogarniety jest a ze sie kloci z Mortem, no coz panowie lub dzieci dajcie na wstrzymanie i jak juz cos walczcie 1 vs 1
Walczylismy. Na poczatku na zmiane ja wygrywalem i on, potem on czesciej wygrywal.
Bylem na treningu i nie tego oczekiwalem. Nie wiem jak jest normalnie, ale gra niczym nie roznila sie od zwyklej - liczylem na jakis wiekszy teamwork.
Sam commandowalem, w ostatniej chwili zniszczyli nam siege workshop, a garr juz stal pod ich Lairem. Tylko ja (bedac commem w dodatku) wyszedlem z bali na Laira...
Kiedy moge wpasc i zobaczyc porzadny trening? wszyscy gracze, teamwork itp.
?
Husiaty napisał:
Walczylismy. Na poczatku na zmiane ja wygrywalem i on, potem on czesciej wygrywal.
Bylem na treningu i nie tego oczekiwalem. Nie wiem jak jest normalnie, ale gra niczym nie roznila sie od zwyklej - liczylem na jakis wiekszy teamwork.
Sam commandowalem, w ostatniej chwili zniszczyli nam siege workshop, a garr juz stal pod ich Lairem. Tylko ja (bedac commem w dodatku) wyszedlem z bali na Laira...
Kiedy moge wpasc i zobaczyc porzadny trening? wszyscy gracze, teamwork itp.
?
ze tak to nazwe, to chyba innego klanu szukasz
albo shine jakos nie potrafi trenowac, ja pomyslu nie mam jak zorganizowac trening, moze head admin by cos wymyslil, a moze sam masz pomysl jak to zrobic zeby wszyscy trenowali i niby jak to ma wygladac?
Wszystkich graczy sie nie spodziewaj bo zaczely sie wakacje jesli jeszcze nie zauwazyles i Shine jest to bynajmniej poprotu troche bardziej rozwiniety funclan probojacy czasami sil w cw. Co do teamwork no to sam bym z checia cos takiego pocwiczyl zebysmy sie nie rozczarowali za bardzo z wojna z UA. Dyskutuje sie przyjemnie na ten temat gorzej z realizacja, ale i tak jestem zadowolony ze zebralo nas sie 10 osob a nie jak kiedy 4 !
Aha przypominam ze do niedzieli musimy wybrac mapy dokladnie 3!!! commandera (jakas taktyke - najwazniejsze) i sklad ktory sie pojawi
No wlasnie teamowork i comm - mapa battlefront - comm sobie gracze sobie, dziwna gra bardzo. Bardziej wygladala na pojedynki 1vs1 podczas matchu, niz zgrany team ktory robi szybkiego rusha na baze przeciwnika... To bylo wyrzynanie sie kto wiecej i kto dalej zajdzie...
nie wiem czy wiesz ale my pomysla mielismy na ta mape tylko shuffle sie zrobilo i tyle.
przed cw trzeba bedzie podzilic jakos role, np 1 osoba zostaje i pomaga comm kamien obrona itp, ze 2-3 osoby na pomocy, 1 scout co lata sobie wszedzie i sprawdza czy nie buduja gar rusha, i reszta zgrana ekipa ciagle ataki na baze przeciwnika, bylo by fajnie
, ktoregos dnia z Mortem tak gralem ze w miare razem biegalsmy zabijac i przyznam ze wspolpraca sie nam udala
, chociaz duzo trzeba by bylo dopracowac