Twoje prawdziwe imię:Bartek
Napisz coś o sobie: Lubie gry komputerowe i sport
Nick w grze: ErRoR
Jak długo grasz w Savage?: 1.5 roku
W jakich clanach byłeś?: EvD
Bestie czy ludzie?: Zdecydowanie Bestie
Twoje najlepsze staty: 72/47
Ile godzin dziennie grasz w Savage?: 6-8
Twój ulubiony serwer?: EVO, Newbie
Radek98 napisał:
Tez cie widzialem dosyc dosyc jeste dobrym graczem ale jeszcze musze pomyslec nad ocena
Hehe R A D Z I A zawsze pokonuje na duelu na commie moze nie ale w walce wrecz nie masz ze mna szans (przynajmniej tak bylo na duelu)
Shaman
Error napisał:
Radek98 napisał:
Tez cie widzialem dosyc dosyc jeste dobrym graczem ale jeszcze musze pomyslec nad ocena
Hehe R A D Z I A zawsze pokonuje na duelu na commie moze nie ale w walce wrecz nie masz ze mna szans (przynajmniej tak bylo na duelu)
Nie widzialem tego jak go pokonujesz , ale jak gramy na H-lu to idzie ci nie za dobrze postaraj sie bardzie na normalnych serwerach a nie na dueLACH .
Shaman
ErrOr gram lepiej od ciebie Ale ty grasz lepiej od PL i według mnie powinienes dojść do shIne . xD
O i gram tam bo nie mam co robic bo na innych serwerach jest Głupia mapa
Error poki co to widze ze jestes wyszczekany, cos za pewny siebie nastepnym razm jak bedzies tam gdzie ja to pogramy !!
a staty nie swiadcza do konca o umiejetnosciach gracza, liczy sie tez gra zespolowa i umiejetnosc sluchania comm'a, a poza tym co z tego jak dobrze zabijasz jak nie umiesz podejsc bez buffa do fire spire
JinX napisał:
Error poki co to widze ze jestes wyszczekany, cos za pewny siebie nastepnym razm jak bedzies tam gdzie ja to pogramy !!
a staty nie swiadcza do konca o umiejetnosciach gracza, liczy sie tez gra zespolowa i umiejetnosc sluchania comm'a, a poza tym co z tego jak dobrze zabijasz jak nie umiesz podejsc bez buffa do fire spire
jinx popieram ciebie, ja np. jak gralem na jakims tam servie i mialem staty nie za dobre bo sluchalem koma i kazal mi zabijac spiry(wierzyczki obronne) itd... a adik odrazu "ale ty masz slabe staty"
Ostatnio edytowany przez kola16 (2009-02-09 14:07:14)
ej ja tak nie pisałem mi też nie zawsze dobrze idzie zależy od pozostałych graczy na serwerze
A i co się tyczy errora jeszcze mamy czas na potyczki.
Ostatnio edytowany przez Adiik.pl (2009-02-09 14:20:58)