Twoje prawdziwe imię: Kamil
Napisz coś o sobie: Lubie pograć w internecie,ogladać filmy,czytać ksiązki i oczywiście grać w Savage
Nick w grze: Blacky
Jak długo grasz w Savage?: No juz 2 lata stuknie
W jakich clanach byłeś?:Ten mógłby być Pierwszym moim klanem
Bestie czy ludzie?:Potafię grac i Bestaimi i Ludżmi w każdej i tu i tu idzie mi tak samo dobrze:)
Twoje najlepsze staty: Moje najlepsze staty to pamiętam było 56/12
Ile godzin dziennie grasz w Savage?:Gram około 3-4 godzinki dziennie
Twój ulubiony serwer?: Multiplay Co.Uk Savage 3 tam często grywam
Myślę ze pozytywnie rozpatrzycie moje podanie...
Blacky napisał:
z tego co ja pamiętam to miałeś problem żeby mnie zabić
Musiałem miec zły dzien (a jak faktycznie mialem problemy to bardzo dobrze dla Ciebie) a z reszta nie mam pamieci co do graczy, wiec jak mnie gdzies zobaczysz to przypomij o sobie
Tak przy okazji szukaj mnie w ten weekend w godzinnach porannych (10-14 moze wczesniej)
OK opinia wydana: wiecej gadasz niz walczyc, pocwicz i sproboj kiedys jeszcze raz F2
Jinx ma racje ten mój F1 na początku był za wysokie staty ale naprawde idzie mu słabiej, więc się pomyliłem
Blacky napisał:
Ale...ja rozmawialem z JINX ze na duelu mi slabo idzie ale w norlanej grze dobrze.Jakos jak gralem z JINX-em w team to wygralismy z jakimis tam sam im baze rozwalilem...
wiesz rozmawiac to mogles ale ja nie powiedzialem Ci ani razu ze na 100 % Cie przyjme a tak pozatym, z tego co pamietam ten mecz to bylo tk ze gralismy 2-2 i bysmy w pizde dostai gdybym nie zostawil commandera i poszedl zniszczyc gar na hillu, bo przeciwnik caly czas atakowal z balistami - a Ty mimo ze wolalem o pomoc i mowilem ze "they have constraction the garnison" miales na to wyjebane i biegales sobie jak egoista niszczyc pusta baze!!, tyle w tym temacie - powiedzialem jesli chcesz dolaczyc do shine to pocwicz zglos sie ponownie ze jestes gotowy do rekrutacji i najpierw zagramy na duelu a pozniej gdzies w jakims meczu bedziesz moim PRZECIWNIKIEM
2 razy broniłem bazy...a potem wziąłem i poszedłem atakować przeciwnika i wcale pusta nie była bo mnie balistami bili bo BEHEm byłem...i udalo mi sie rozwalić calą baze wszystkie budynki...mimo ataku na mnie i na sub lair ktory sam broniłem...Predem...więc niemow że ja egoista jestem...