Twoje prawdziwe imię: D@wid
Napisz coś o sobie: Jestem "miszczem" w hackerowaniu i zajmuje się programowaniem (nie hackuje w savage)
Nick w grze: Miałem różne... ale żeby się nie zdradzić to Shark
Jak długo grasz w Savage?: 3 lata teraz mialem długą przerwe ponad rok i wszystko pozapominałem (chodze na duel żeby se przypomnieć i bardzo dobrze idzie)
W jakich clanach byłeś?: PDG - nie istnieje. Był mój ;D
Bestie czy ludzie?: Kiedyś bestie, teraz bardziej ludzie ale umiem tym i tym
Twoje najlepsze staty: (info?) 6 loss 263 winn(commander) (teraz nowe mapy i dawno nie grałem więc każdy by ze mną wygrał)
Ile godzin dziennie grasz w Savage?: conajmniej 1 ale potrafie 24
Twój ulubiony serwer?: Tam gdzie dużo ludzi czyli evo itp ... i oczywiście Evo duel a jak tak sobie powoli pokomandorować to mniej niż 12 ludzi
chciałbym wspomnieć że nie mam najnowszego patcha i na dodatek mam zrąbanego savage że mi postacie z ekranu znikają i textury się zmieniają... musze od nowa zainstalować
Ostatnio edytowany przez Shark (2008-10-05 12:58:14)
hmm programowaniem powiadasz?
a w czym tworzysz programy?
jak juz to nie "hackerowaniu" tylko hackowaniu i wierz mi,ze tylko sie Tboie zdaje ,ze jestes "miszczem" w tym bo jak to by bylo prawda to bys mial klopoty za samo siedzenie przy kompie ,sam sie tym nie zajmuje ale znam osoby z dozywotnim zakazem korzystania z internetu oraz komputera pod kara pozbawienia wolnosci wiec nie obrazaj ich
nie gram z przyczyn technicznych wiec niech sie inni wypowiedza
heh kłopoty?
a kto powiedział że musze się włamywać? i być w "budzie"
zabezpieczam różne firmy itp zarobiłem na tym 10tys.
znam się tak na mechanizmach że mógłbym zniszczyć nawet te forum...
ale nie jestem dziecko neo
a że w polsce nie ma nawet 5 najlepszych łącznie to się grubo mylisz
ale co tam kłucić się nie będe... naucz się a później stwierdzisz
Ostatnio edytowany przez Shark (2008-10-23 05:59:15)