Twoje prawdziwe imię: Tomek
Napisz coś o sobie: a jest to konieczne? jak trzeba to lubie grac ale tylko dla przyjemności i frajdy. Lubie muzykę (Metal, Slipknot rulez!!!!!)
Nick w grze: Doom'bek
Jak długo grasz w Savage?: nie wiem dokładnie ale jakies dwa lata, z ogrooooomnymi przerwami
W jakich clanach byłeś?: zadnych
Bestie czy ludzie?: zalezy od servera i graczy. poza tym jak sie dołączam w środek rozgrywki to prawie zawsze ludzie
Twoje najlepsze staty: na sk newbie ponad 30/3 , ale o był dla mnie nie naturalny wybryk Zazwyczaj mi się bardzo wachają od spatystycznie 3:1 do 1:2.: /
Ile godzin dziennie grasz w Savage?: bardzo ruznie, od godziny w zwyż, teraz wakacje to będzie więcej
Twój ulubiony serwer?: sk newbie, sk european server, girs (nazwy nie pamiętam ale tam jest human na human) i czasami noobs4boobs
dzięki, i chciałem dodać ze ostatnio gram prawie cały czas humanami (jakoś blok mi dobrze idzie), wczorajszy best to 26/7
A poza tym to ile "F1" trzeba mieć zęby zostać zaakceptowany? Oraz co zrobić żeby mieć ikonkę ( w przypadku dostania się)?
Doom'bek napisał:
A poza tym to ile "F1" trzeba mieć zęby zostać zaakceptowany? Oraz co zrobić żeby mieć ikonkę ( w przypadku dostania się)?
no ze 20 F1 a ikone dostaniesz jak admini stwierdza ze godnie bedziesz nosil logo naszego klanu
nie no podajrzane jakos nigdy Cie nie widzialem na hvsh, a pozatym grasz od 2 lat to teraz sie przyznaj jakie nicki miales:D ooo Nuker(Pajacyk) byl w podobnym wieku do Ciebie
ILE TYCH "F1"????!!!!!! 20???? a tak naprawdę?
co to jest hvsh? Jeżeli chodzi o ten serwer girls o którym pisałem to rzadko tam sie pojawiam.
No ja widziałem ciebie <Jinx'a i chyba dobermana>, pisałem do was ale nie odpowiadaliście, a spamowałem jak głupi
no a grałem pod jakaś wariacją nicku Dombek, np dombek-pl, Doombek czy coś w tym rodzaju... nie pamiętam
ja sie wstrzymuje dalej owszem widzialem Cie wczoraj ale jakos nie widzialem zebys walczyl a pozniej gdzies poszedles, takze znajdziesz mnie pewno dzisiaj na bank na tym Ger serwerze:D po przegranej Polski ze Szwabami trzeba sie odegrac chociaz w savage
Makaveli napisał:
hehe z jakimi szwabami? przeciez polak strzelal
a tak na prawde przeciez to oni wlaczyli o to iloma przegramy,bo na wygrnaie nie bylo szans .
Mielibysmy gdyby nie ten sprzedawczyk
, a tak pozatym nie rob offtopicu
Administrator
Administrator
robcie co chcecie nie jest tak zle , ale nie podobalo mi sie to ze gralismy na special newbie, gdzie blok trwa niewiadomo ile, bestiami skaczesz jak szalony bez opamietania
i na dodatek gralismy na mapie gdzie mielsimy nooba comma
(Mak z tego powodu teamy zmienil podczas rozgrywki!) wiec wiecej ginalem niz walczylem, ale jedno mi sie podobalo w Twojej grze broniles siege i tez hehe parles do przodu
no to w sumie F1